Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: második mérkőzését is megnyerte az Atlético – videóval

A spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 2. fordulójában, a tavalyi ezüstérmes “matracosok” a második mérkőzésüket is 1-0-ra nyerik.

Leganés – Atlético Madrid 0-1 (0-0)
Játékvezető: R. Bengoetxea (Esp), Helyszín: Estadio Municipal de Butarque (Leganes)
Gól:ill. Vitolo

Legánes: Soriano – Rosales, Tarin (Bustinza 28′), Omeruo (José 77′), Siovas, Silva – Eraso (Aviles 78′), Perez, Mesa – Braithwaiter, En Nesyri. Vezetőedző: M. Pellegrino

Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savic, Gimenez, Hermoso (Vitolo 60′) – Koke, Saúl, Thomas (M. Llorente 70′), Lemar (89′) – Joao Felix, Morata

Az Atletiben ezúttal is ott volt a portugál csodatini, Joao Felix, azonban az első félidőben ő sem tudott villantani. Az egyetlen ígéretes lehetőség Alvaro Morata előtt adódott, de a spanyol válogatott csatár lövése hajszállal kerülte el a kaput. Ennek következtében 0-0-ás döntetlennel mehettek pihenőre a csapatok.

A második játékrész helyzetekkel kezdődött, előbb Joao Felix kapásból lőtt picivel fölé az 50. percben, majd két minutummal később Jonathan Silva szabadrúgását Jan Oblak ütötte a felső lécre. Az 56. percben az Atlético is eljut egy kapufáig Saúl révén, aki ígéretes lehetőséget puskázott el. Ezek után egy kisebb csend volt a találkozón, majd a 71. minutumban, a csereként beálló Vitolo kapott a tizenhatoson belül egy labdát Joao Felixtől, a spanyol középpályás pedig egy csel után higgadtan gurít a jobb alsóba, 0-1! A mérkőzés hátralévő részében még Morata próbálkozott egyszer, de lövését védeni tudta Soriano, így Vitolo gólja három pontot ért az Atlético Madrid számára.