Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatér Olaszországba a chilei fenegyerek – sajtóhír

Egy megbízható forrás szerint az Inter egykori kiváló védekező középpályása rövidesen ismét az olasz bajnokságban (Serie A) rúghatja a bőrt…

Olaszország első számú transzfer guruja, Gianluca Di Marzio erősítette meg a hírt, mely szerint Gary Medel visszatérni készül a Serie A-ba, ugyanis a chilei légiós rövidesen 2.5 millió euró ellenében fog a török Besiktastól az olasz élvonalbeli Bologna gárdájához szerződni.

A 32 éves védekező középpályás már személyesen is beleegyezett a transzferbe, már “csak” az utolsó simítások vannak hátra a fizetésére vonatkozólag. Medel korábban 2014 és 2017 között már tagja volt a calcio vérkeringésének, amikor három szezon alatt 109 tétmérkőzésen lépett pályára az Inter színeiben.

A rutinos labdarúgó ezen kívül a spanyol és az angol élvonalban is szerepelt már, hiszen megfordult a Sevilla és a Cardiff City alkalmazásában, míg a török fővárosban az elmúlt két idény alatt 75 pályára lépést vállalt, és csapata idei első két meccsén is fellépett.

A 107-szeres chilei válogatott játékos az idei nyáron leginkább arról vált híressé, hogy a Copa América bronzmeccsén a Lionel Messivel való affért követően mindkettejüket kiállították.