Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Európa-liga: Ott lesz a főtáblán a Fradi!

A vártnál talán jóval nehezebben, egy sokáig nyílt, két tizenegyest és hat gólt hozó összecsapáson diadalmaskodott Szerhij Rebrov csapata a nagyot küzdő Suduva ellen.

(Kép: csakfoci.hu)

Rémálomszerűen kezdődött a meccs a Fradi számára. A Groupama Arénát valósággal sokkolta a vendégek korai vezető találata. Bár tegyük hozzá, hogy elég bizonytalan volt ekkor a zöld-fehér csapat. A zavarodottságon persze nem változtatott a bekapott gól, sőt!

Az első félidő elejére talált magára a Fradi, ekkor az elefántcsontparti Boli lépett főszereplővé elő, aki előbb kiharcolt egy tizenegyest (Varga Roland értékesítette a büntetőt), majd a félidő utolsó másodperceiben megszerezte a vezetést jelentő találatot.

A szünet után aki azt gondolta, hogy ez a meccs lefutott lenne annak bizony nagyot kellett csalatkoznia: A Suduva ugyan úgy góllal kezdett, mint az első játékrészben ám kritikus pillanatban, 4 percre a vendégek góljára Nguen válaszolni tudott – Újra vezetett a Fradi!

3:2-nél már érezhető volt a zöld-fehérek fölénye, bár nagy rohanás kezdődött az olykor teljesen támadókra és védőkre szakadó pályán. Nikoli Signevich késői tizenegyese kellett ahhoz, hogy mindenki megnyugodhasson!

Szerhij Rebrov csapata nagy lélekerőről tanúbizonyságot téve, őrült és sokszor rohanó meccsen végül győzött, és kivívta a továbbjutást.

A Fradi-tábort is minden dicséret megilleti! Van az a mondás, hogy a szurkoló a csapat tizenkettedik játékosa – Ezen az estén ez pontosan így volt. A publikum még a televízió képernyőin át is érezhető volt, hogy bizony belehajszolta csapatát a győzelembe!

Ferencvárosi TC – Suduva 4-2 (2-1)
Groupama Aréna, Vezette: M. Guida (olasz)
Gólszerzők: Varga (36. -büntetőből), Boli (46.), Nguen (66.), Signevich (94. -büntetőből) illetve Verbickas (11.), Topcagic (64.)
Sárga lap: Heister (4.), Sigér (34.) illetve Kardum (35.), Kerla (43.), Matulevicius (75.)
Piros lap: –

FTC: Dibusz – Heister, Dvali, Blazic, Lovrencsics – Sigér (Ihnatenko, 71.), Kharatin – Varga (Isael, 69.), Nguen, Zubkov – Boli (Signevich, 80.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov

Suduva: Kardum – Svrljuga, Kerla, A. Janakuskas, Hladik, Zivanovic – Verbickas (E. Jankauskas, 71.), Cadjenovic, Matulevicius (Vezevicius, 88.) – Topcagic, Tadic (Golubickas, 46.). Vezetőedző: Vladimir Cheburin

Videó hamarosan…