Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: döntetlennel zárult a római derbi! – VIDEÓ

Döntetlennel zárult a fővárosi derbi az olasz élvonal (Serie A) 2. fordulójának vasárnapi játéknapján. Paulo Fonseca irányításával tehát még továbbra sem nyertek bajnoki mérkőzést a ‘farkasok’. 

Pontosztozkodás született a Lazio – AS Roma városi derbin, az egy pontnak összességében egyik csapat sem örülhet igazán. A vezetést a 17. percben szerezte meg Fonseca legénysége, a ‘farkasok’ részéről az ex-Lazios Aleksandar Kolarov volt eredményes, büntetőből. Az első félidőben már nem esett több gól, azaz a Roma egygólos előnyből várhatta a folytatást. A fordulást követően viszonylag gyorsan egyenlített a Lazio, az 59. minutumban Luis Alberto vette be Pau Lopez hálóját. Mindent egybe véve megérdemelt eredmény született, a Lazio eddig 4, míg az AS Roma eddig 2 pontot gyűjtött be 2 forduló leforgása után. 

SS Lazio – AS Roma 1-1 (0-1)
Helyszín:
Stadio Olimpico, Róma
Gólszerzők: Luis Alberto(59.) ill. Kolarov(17., büntető)
Kiállítva: – ill.

SS Lazio: Strakosha – Luiz Felipe(Bastos 40.), Acerbi, Radu – Lazzari, Milinkovic-Savic(Parolo 71.), Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulic(Jony 78.) – Immobile, Corre. Menedzser: Simone Inzaghi.

AS Roma: Lopez – Florenzi(Diawara 88.), Mancini, Fazio, Kolarov – Cristante, Pellegrini – Ünder(Pastore 67.), Zaniolo(Santon 79.), Kluivert – Dzeko. Menedzser: Paulo Fonseca. 

Videó hamarosan…