Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: újabb Lukaku gól és újabb győzelem az Internek – videóval

Az Inter a Cagliari otthonába látogatott az olasz bajnokság második fordulójában. A Nainggolannal a soraiban felálló szardíniai együttes csak kicsit nehezítette meg a milánóiak dolgát, így nyerni tudott az Inter, ráadásul Lukaku a második meccsén is betalált. 

Forrás: Inter Twitter

Az Inter volt a kezdeményezőbb fél az első félidőben, és több helyzetük is volt. A 30. percben meg is szerezték a vezetést Lautaro Martinez fejesével, igaz, a játékvezető először lesnek látta a találatot, és a videóbíró után döntött arról, hogy érvényes a gól. A Cagliarinak egyetlen veszélyes helyzete volt, a 42. percben Joao Pedro lövése, de ez elkerülte a kaput.

A második játékrészt nagyon jól kezdte a hazai csapat, hiszen az 50. percben egyenlíteni tudtak Joao Pedro fejesével. A 61. percben az Inter ismét vezetést szerezhetett volna, de Stefano Sensi szabadrúgása csak a felső lécet találta el. Aztán a 70. percben Fabio Pisacane rántotta le ellenfelét a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt az Inter javára. Romelu Lukaku állt a labda mögé, aki értékesítette is a lehetőséget, ezzel megszerezve második gólját is az Interben. A 84. percben a belga támadó duplázhatott is volna, de a lövése végül a kapu mellett szállt el. A Cagliari végül már nem veszélyeztette a milánóiak kapuját, így az Inter begyűjthette a három pontot.

Cagliari-Inter: 1-2 (0-1)
Helyszín: Sardegna Arena (Cagliari) Vezette: Maurizio Mariani
Gólszerzők: Joao Pedro (50.) ill. Martinez (30.) Lukaku (72. – büntetőből)
Sárga lap: Nainggolan (60.), Ceppitelli (68.), Pisacane (71.), Ionita (77.), Nandez (88.) ill. Brozovic (21.), Asamoah (45.), Ranocchia (86.)
Kiállítás: – ill. –

Cagliari: Olsen, Pellegrini, Klavan, Ceppitelli, Pisacane (Castro, 75.), Rog, Ionita, Nandez, Nainggolan, Cerro (Simeone, 46), Joao Pedro. Vezetőedző:Rolando Maran

Inter: Handanovic, D’Ambrosia, Ranocchia, Skriniar, Candreva (Godin, 77.), Vecino (Barella, 69.), Brozovic Sensi, Asamoah, Martinez (Politano, 77.), Lukaku. Vezetőedző: Antonio Conte

https://www.youtube.com/watch?v=5YMvYI0K87Y

A hétvége további eredményei:

Péntek
Bologna 1–0 SPAL

Szombat
AC Milan 1–0 Brescia
Juventus 4–3 Napoli

Vasárnap
AS Roma 1–1 Lazio
Atalanta 2– 3 Torino
Cagliari 1–2 Inter
Genoa 2-1 Fiorentina
Lecce 0-1 Verona
Sassoulo 4-1 Sampdoria
Udinese 1-3 Parma

A bajnokság jelenlegi állása:

A  góllövőlista jelenlegi állása: