Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási hajrá 2019: az európai átigazolási piac utolsó órái ÉLŐBEN!

Utolsó napjába lépett az európai topbajnokságok transzferidőszaka, így rengeteg bejelentésre várhatunk még ma több fronton is. A spanyol és a francia piac éjfélkor zár, az olasz 22:00 órakor, míg a németek 18:00-ig véglegesíthetik az átigazolásaikat. A topligák mellett kisebb bajnokságok is ma zárják a piacukat, mint például az NB1. Kövesd élő, percről-percre frissülő cikkünket a nap egészében, még a zárást követő órákban is! (Az oldal frissítéséért nyomd meg a Frissítés gombot vagy az F5-öt, vagy jobb klikk és Frissítés!)

0:20 Lezárult a Deadline Day, és ezzel lezárul élő közvetítésünk is a Fociclub.hu-n. Köszönjük szépen olvasóinknak, akik velünk követték végig az európai transzferidőszak zárását. Januárban találkozunk!

23:40 Hivatalos! A Paris Saint-Germain spanyol támadója, Jesé Rodríguez a Sporting Lisszabon csapatánál folytatja karrierjét!

23:32 Hivatalos! Maxime Gonalons a Granada játékosa! A 30 éves középpályás a Roma együtteséből igazolt Spanyolországba.

23:00 HIVATALOS! A NAP LEGNAGYOBB ÁTIGAZOLÁSI BOMBÁJA, MAURO ICARDI A PSG JÁTÉKOSA!

 

22:40 HIVATALOS! Radamel Falcao a Galatasaray játékosa!

22:22 HIVATALOS! A Stade Rennais 20 millió euróért leigazolta a Sporting szélsőjét, Raphinát. 

22:20 A spanyol és a francia piac majd csak éjfélkor zár! Mauro Icardit például még nem jelentette be a PSG…

22:15 HIVATALOS! A Fiorentina véglegesítette Rahid Ghezzal kölcsönét a Leicesterrel, Simeone Verdit pedig a Napoli adta kölcsön a Torinónak.

22:10 Az olaszok a záróráig több igazolást is bejelentettek: a Sassoulo kölcsönadta a Leccének Khouma Babacart, Eduardo Goldanigát a Genoának és Enrico Brignolát a Livornónak, és elhozták a Cagliariból Filippo Romagnát szintén kölcsönbe. A Napoli a 23 éves Zinedine Machachot adta kölcsön a Cosenzának egy szezonra.

22:00 VÉGE! Lezárult az olasz átigazolási piac. Bejelentések még jöhetnek, de már nem regisztrálhatnak új játékosokat a Serie A csapatok.

21:48 HIVATALOS! Mario Lemina egy éves kölcsönbe kerül a Southamptonból a Galatasarayba. 

21:30 Az olasz piac fél óra múlva zár! A Fiorentina viszont nem áll le, Rachid Ghezzal jelenleg orvosin vesz részt a firenzei csapatnál.

21:15 HIVATALOS! A Getafe egy éves kölcsönszerződéssel elhozta a Chelsea 23 éves középpályását, Kenedyt. Nagy erősítés ez a spanyol csapatnak, akik az előző szezonban is remek helyen zárták a szezont.

21:05 HIVATALOS! Miután az AC Milan leigazolta Ante Rebicet, az üzletbe belefoglalták Andre Silva játékjogát is, aki így egy éves kölcsönbe kerül az Eintracht FrankfurthozBővebben ITT!

20:40  Hivatalos! Ante Rebić 2 éves kölcsönbe távozik a Frankfurt együttesétől, hogy az AC Milan keretéhez csatlakozzon! A csatár két év múlva 25 millió euró fejében válthat klubot, amennyiben az AC Milan él az opciós lehetőségével. Bővebben ITT!

20:00 Hivatalos! A Fluminense csatára, Pedro 5 éves szerződést kötött a Fiorentina együttesével!

19:40 Hivatalos! Henrikh Mkhitaryan a következő szezont az AS Roma együttesénél tölti kölcsönben! További információ ITT!

19:29 Hivatalos! Patrik Schick a Roma együttesét elhagyva csatlakozott a Red Bull Lipcse keretéhez! A Bundesliga jelenlegi éllovasa 3,5 millió eurót fizetett az egy éves kölcsönért, illetve 29 millió euró fejében jövő nyáron meg is vásárolhatja a támadó teljes játékjogát. További információ ITT!

19:20 Hivatalos! Yevhen Konoplyanka a Shakhtar Donetsk csapatánál folytatja pályafutását! A Schalke együttesét elhagyó játékos 3 évre írt alá új klubjánál.

19:15 A Leicester City támadója, Rachid Ghezzal már Olaszországban tartózkodik, hogy részt vegyen a Fiorentina orvosiján. A 27 éves játékos így a klub 20-ik nyári igazolása lehet, olyan neveket követően, mint Kevin-Prince Boateng, Franck Ribery és Bobby Duncan.

19:05 Hivatalos! Nikola Kalinic a Roma játékosa! Bővebben ITT!

 

19:00 A Barcelona támadójának kölcsönéről bővebben itt olvashatsz!

18:45 Hivatalos! Luiz Gustavo a Fenerbahce játékosa! A brazil középpályást négy évre igazolta le a török kihívó!

18:40 Hivatalos! Rafinha a Celta Vigo együttesénél kölcsönben tölti a következő évet!

18:20 Hivatalos! Alphonse Areola a Real Madrid új második számú hálóőre! Bővebben itt!

18:15 Keylor Navas a Paris Saint-Germain játékosa! Bővebben itt!

18:00 VÉGE! A Bundesliga átigazolási szezonja ezennel lezárult!

17:52 Hivatalos! Asmir Begovic elhagyja a Bournemouth együttesét, hogy januárig a Qarabag játékosa lehessen!

17:49 Mauro Icardi már az orvosi vizsgálatokon vesz részt Párizsban.

17:11 Breaking! Keylor Navas és családja Párizsban!

17:31 Hivatalos! Florin Andone 1 évig csatlakozott a Galatasaray együtteséhez!

17:00 Egy óra múlva zár az átigazolási szezon a Bundesligában!

16:41 Breaking! Wanda Icardi és Mauro Icardi megérkezett Párizsba!

16:13 Hivatalos! Yassine Bounou a Sevilla 13-ik nyári igazolása.A 28 éves hálóőr a Girona együttesétől érkezett kölcsönbe.

16:03 Alig egy hónappal leigazolását követően, az Atalanta együttese felbontotta Martin Škrtel szerződését.

15:41 Hivatalos! Simon Kjaer az Atalanta játékosa! A dán védő a Sevilla együttesétől érkezett kölcsönbe.

15:20 Számok: A Roma 3 millió eurót fizet az Arsenalnak Henrikh Mkhitaryan 1 éves játékjogáért.

15:16  A Sky Sports News értesülései szerint a Southampton elfogadta a Galatasaray ajánlatát Mario Lemina játékjogáért.

14:47 A Juventus, ha nem jönne össze a Boateng vagy a Mustafi-üzlet, a PSG védője, Thomas Meunier felé fordulhat. A Sky Sports értesülései szerint az átigazolásba belevonnák Mattia De Scigliót is.

14:43 HIVATALOS! A Getafe kölcsönvette a Valencia szélsőjét, Jasont. A játékos a szezon végéig lesz a madridi klub tagja.

14:01 A Rangers 7 millió fontot ajánlott a Liverpoolnak Ryan Kentért. A 22 éves angol szélső az előző szezont is a skót klubban töltötte kölcsönben.

13:35 Más lengyel sajtóértesülés szerint a Zaglebie Lubin labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Tajti Mátyás, a DVTK középpályása.

13:34 Lengyel sajtóhírek szerint a Mol Fehérvár FC ajánlatot tett a Legia Warszawa magyar válogatott játékosáért, Nagy Dominikért, ám a középpályás nem kíván hazatérni.

13:00 HIVATALOS! Vlad Chiriches a Napoliból a Sassoulóhoz került kölcsönbe. A román védő egy szezonon keresztül lesz távol a nápolyi csapattól. Bővebben ITT!

12:15 HIVATALOS! A Club Brugge leigazolta a Galatasaray csapatából Mbaye Diagnét. A szenegáli csatár egy éves kölcsönbe érkezik a belga klubhoz, amiért 3,5 millió eurót fizettek, illetve a szezon végén 11 millióért végleg meg is vásárolhatják. A Brugge mellette még bejelentette a kolumbiai védő, Eder Balata leigazolását is a Baselből.

12:04 HIVATALOS! Javier Hernandez, azaz Chicharito a Sevilla játékosa. A spanyol klub 8 millió eurót fizetett érte a West Hamnek. A mexikói csatár 2022-ig kötelezte el magát új klubja mellett. További információ ITT!

Bienvenido, Chicharito

11:45 Keylor Navas a hírek szerint már Párizsban van, hogy aláírja a szerződést a PSG-vel. Az üzlet részeként Alphonse Areola a Real Madridhoz kerül.


11:22 Mkhitaryan meg is érkezett Rómába, és már új csapatának sáljával pózolt a reptéren.

11:10 HIVATALOS! A Manchester United védője, Matteo Darmian a Parmában folytatja a pályafutását. Az olaszok mindössze 1,5 millió eurót fizettek a játékosért. Bővebben ITT!

11:00 BRÉKING! Az olasz Sky Sports tényként közli, hogy az Inter mindenben megegyezett a PSG-vel Mauro Icardi kölcsönadásáról. Az argentin támadó a hírek szerint délután meg is érkezik Párizsba.

10:50 A Galatasaray abban reménykedik, hogy még sikerül leigazolniuk kölcsönbe a Southampton középpályását, Mario Leminát.

10:46 A Sky Sports tényként kezeli, hogy Dejan Lovren a Liverpool játékosa marad. A horvát védőért az AS Roma és az AC Milan is kiemelten érdeklődött.

10:26Gazzetta dello Sport információi alapján Icardit nem csak a PSG szeretné elvinni kölcsönben, hanem a Boca Juniors is.

10:10 Nikola Kalinic már megérkezett Rómába, a következő Mkhitaryan lehet. A horvát csatár egy évig volt az Atletico Madrid játékosa.

10:00 A goal.com értesülései szerint Ante Rebic elhagyta az Eintracht Frankurtot, hogy csatlakozzon az AC Milanhoz egy két éves kölcsönszerződéssel. Az olasz klub cserébe André Silva játékjogát adja a németeknek. Bővebben ITT!

9:46 Az ex-liverpooli Martin Skrtel mindössze 3 hét után távozik az Atalantától! A szlovák védő ingyen érkezett az olasz klubhoz a Fenerbahcétől, és csak egyetlen meccsen játszott. Az ok nem hivatalos, csak annyi, hogy közösen egyeztek meg erről a klub edzőjével, Gian Piero Gasperinivel.

9:28 A Juventus Boateng mellett Shokdran Mustafi átigazolásáról is tárgyal az Arsenallal a német Sky Sports szerint.

9:20 HIVATALOS! A Napoli bejelentette, hogy leigazolták a Tottenhamtől Fernando Llorentét. A spanyol támadó ingyen igazolt az olasz klubba, és egy két éves szerződést írt alá. Bővebben ITT!

9:14 A Sky Sports értesülései szerint Henrikh Mkhitaryan épp Rómába tart, hogy véglegesítsék a kölcsönét. További információ ITT!

9:02 Emlékeztetőül! Az angol átigazolási piac augusztus 8-án zárt, ami azt jelenti, hogy az angol klubok már nem vehetnek és nem hozhatnak kölcsönbe új játékosokat, azonban eladni továbbra is tudnak.

8:56 Habár a Real Madriddal többször is szóba hozták Christian Eriksent, Mauricio Pochettino biztos benne, hogy a dán középpályás marad a Tottenhamnél.

8:50 A PSG meglepetésre készül az utolsó napon a Le Parisien értesülései szerint. Leonardo állítólag nem csak Mauro Icardit akarja leigazolni, hanem a Juventusból Mario Mandzukicot és Mattia de Scigliót is.

8:40 A német Bild szerint a Juventus Jerome Boatenget akarja leigazolni a sérült Chiellini helyére.

8:35 A katalán Sport is lehozta, hogy Neymar már nem csatlakozik a Barcelonához idén, az ok pedig szerintük az, hogy a csapat 16 éves játékosa, Ansu Fati kiválóan helyettesítheti. A lap viszont állítja, 2020-ban ismét megpróbálkoznak a brazil leigazolásával.

8:19 A Manchester city két kölcsön ajánlatot is elutasított, amik Phil Phodenért érkeztek. A The Sun értesülései szerint az AS Roma és a Rangers látta volna szívesen a csapatában az angol középpályást.

8:00 Chicharito tegnap este megérkezett Sevillába, ahol ma esik át a kötelező orvosi vizsgálatokon. A spanyol sajtó szerint 2022-ig ír alá új csapatához, és mindössze 8 millió eurót fizetett érte az andalúziai klub. A hivatalos bejelentésre bármelyik percben sor kerülhet.

Képtalálat a következőre: „chicharito sevilla”

7:45 Most már egyre biztosabb, hogy Neymar nem igazol a Barcelonába. Korábban az a hír jelent meg a sajtóban, hogy a családtagjainak már bejelentette a döntését, most pedig már a francia lapok is erről írnak.

7:36 A Liverpool 18 éves támadója, Bobby Duncan ma orvosin vesz részt a Fiorentina csapatánál, és a Tutto Mercato szerint egy 3 éves szerződést ír alá az olasz klubbal.

6:40 A Sky Sports értesülései szerint Henrikh Mkhitaryan egy évre kölcsönbe kerülhet az AS Romához. Az olaszoknak vásárlási opciója is lesz a középpályásra.

6:30 HIVATALOS! Sergio Rico egy idényre kölcsönben a PSG-hez került. A franciáknak vásárlási opciója lesz a szezon végén a Sevilla kapusára, aki vélhetően Keylor Navas mögött a klub második számú kapusa lesz.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, állás

6:25 Gianlucca Di Marzio szerint a PSG belement, hogy kölcsönbe kerüljön hozzájuk Mauro Icardi az Interből. Bővebben ITT!

6:21 Az ESPN információi szerint a Real Madrid ma bejelenti a Sporting középpályásának, Bruno Fernandesnek az érkezését. A játékosért 70 millió eurót fizetnek. További információ ITT!

6:00 Jó reggelt kívánunk minden kedves olvasónknak, induljon az átigazolási szezon utolsó napja az európai bajnokságok többségében.