Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csatárposztra erősít az AC Milan – sajtóhír

Több nemzetközi forrás is már kész tényként veszi az AC Milan vadonatúj igazolását, aki a támadószekció megerősítése érdekében érkezik a Rossonerihez…

Német és olasz források egyaránt megerősítették, hogy Ante Rebic az Eintracht Frankfurt helyett rövidesen immár az AC Milan labdarúgója lesz, a Football Italia átigazolási követője szerint Milánóban már orvosira várják a horvát támadót.

A 25 éves csatár évek óta meghatározó tagja volt a tavaly egészen az Európa-liga elődöntőjéig menetelő frankfurti együttesnek, amely színeiben 2016-os megszerzése óta 25 gólt szerzett 93 pályára lépés alkalmával.

Rebic számára egyáltalán nem idegen Olaszország sem, hiszen 2013 és 2016 között még a Fiorentina kötelékében állt, de csupán nyolc bajnoki jutott neki a Violák mezében, menet közben pedig kölcsönben szerepelt a RB Leipzig és a Hellas Verona együtteseiben.

Olasz lapinformációk szerint Rebic két szezonra kölcsönben kerülhet az AC Milanhoz, melynek végén vételi opciójuk lesz végleges megvásárlására.

AC Milan – Transzfer térkép

Érkezők: Marco Giampaolo (edző – Sampdoria), Rafael Leao (Lille OSC – 30 millió), Franck Kessie (Atalanta – 24 millió), Theo Hernández (Real Madrid – 20 millió), Rade Krunic (Empoli – 8 millió), Ismael Bennacer (Empoli – 18 millió).
Távozók: Gennaro Gattuso (edző – ?),  Manuel Locatelli (Sassuolo – 10 millió), Andrea Bertolacci (? – ingyen), Riccardo Montolivo (? – ingyen), Ignazio Abate (? – ingyen), Cristian Zapata (Genoa – ingyen), Tiemoue Bakayoko (Chelsea – kölcsönből vissza), Patrick Cutrone (Wolverhampton – 16 millió).