Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Emre Can: “Nem ezt ígérték…”

Mint azt már mi is megírtuk, Emre Can és Mario Mandzukic nincs a Juventus kihirdetett Bajnokok Ligája keretében, amiről elmondta most a véleményét a középpályás.


Úgy érzi, átverték a torinói gárdánál, ugyanis pár nappal ezelőtt a vezetőség nem ezt ígérte neki. Állítása szerint, Ő ezért is maradt a “zebráknál”, mert a Bajnokok Ligájában indul a klub, és mindenképpen a legrangosabb európai kupasorozatban akar szerepelni. Továbbá hozzátette, ha ezt tudja, akkor már nem lenne az olasz címvédő játékosa.

“Az, hogy nem vagyok a Bajnokok Ligája keretének tagja, nagyon sokkolt engem. Ha ezt tudom, hogy nem neveznek a BL-keretbe, akkor nem maradtam volna a Juventusban, ugyanis számomra az a legfontosabb feltétel, hogy játszhassak a Bajnokok Ligájában. Ez nagyon sokkoló számára, hiszen tavaly nagyon jól teljesítettem a sorozatban. Sarri tegnap felhívott és tudatta velem, hogy nem vagyok tagja a Bajnokok Ligája keretnek. Múlthéten a klub vezetői teljesen mást mondtak nekem. Muszáj játszanom a Bajnokok Ligájában, egész egyszerűen játszanom kell a Bajnokok Ligájában. Amint visszatérek a klubhoz, beszélek a vezetőséggel és meglátjuk mi történik” – nyilatkozta csalódottan és ingerülten Emre Can.