Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Maradona megcsalta a Bocát?!

Mint arról mi is beszámoltunk, Diego Maradona újra edzőként dolgozik. A Gimnasia La Plata együtteséhez szerződő élő legenda ahogy az ilyenkor lenni szokott, megtartotta beköszönő beszédjét is.

(Kép: goal.com)

A júniusban Mexikóból egészségügyi okokra hivatkozva távozó “Isteni Diego” nagyon lelkesnek tűnt az adódó lehetőségtől, olyannyira, hogy Boca Juniors szurkolók talán még félre is érthetik szavait.

“Végre, megtörtént a hivatalos bejelentés! Nagyon, de nagyon boldog vagyok, hogy a Gimnasia új vezetőedzője lehetek!” – Idézi Maradonát a goal.com.

“Ezúton is szeretném megköszönni Gabriel Pellegrino elnök úrnak a lehetőséget. A szurkolóknak pedig üzenem, hogy a szívemet és lelkemet fogom adni a Gimnasia sikereiért. Ölelek mindenkit, és még egyszer mindent köszönök!” – Lelkendezett Maradona, akiben nagyon bízik az említett elnök úr is.

“Elégedett vagyok, hiszen megtaláltam az az apai figurát, aki a legalkalmasabb a posztra. Nehéz időszakot élünk, így szükségünk van pozitívumra. Maradona egyből igent mondott a megkeresésünkre, ezzel is jelezvén, hogy segíteni akar nekünk. Nagyon elkötelezett.” – Így a Gimnasia elnöke, aki tehát egyértelműen azt várja Maradonától, hogy a 24 csapatos Szuperligában hat forduló után mindössze egy ponttal utolsó klubot elindítsa felfelé a táblázaton.

Maradona első hivatalos bajnoki meccse a kispadon szeptember 15-én a Racing Club elleni hazai találkozó lesz.