Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

EB-selejtezők: nem borult a papírforma

Ma este 20:45-től három meccsel folytatódott a selejtezősorozat.

Franciaország-Albánia 4:1
G: Coman (8., 68.), Giroud (27.), Ikoné (85.), ill. Cikalleshi (90.-büntetőből)

Már a franciák kezdőjéből látszódott, hogy komolyan fogják venni a találkozót, és ez a pályán is megmutatkozott. Tetszetős támadásokat vezetve és szép gólokat lőve, simán verték Albániát. Még az is belefért, hogy Griezmann csak a kapufát találta el tizenegyesből a 37. percben. Az albánok végig küzdöttek, nem adták föl, aminek a mérkőzés legvégén egy becsületgól lett a jutalma.

Szerbia-Portugália 2:4
G: Milenkovic (68.), Mitrovic (85.), ill. William Carvalho (42.), Guedes (58.), Cristiano Ronaldo (80.), Bernardo Silva (86.)

Portugália nem számíthatott könnyű mérkőzésre Szerbiában. Az első kétgólos hátrányt, tíz percen belül egyre csökkentették a hazaiak, viszont a portugálok tizenkét perc elteltével már ismét kettővel vezettek. Azonban erre is jött a gyors válasz, öt percen belül, majd rá egy percre, a 86. percben Portugália bevitte a kegyelemdöfést, így a szerbek nem tudtak pontot menteni a meccs végén. Szerbia jól játszott, és alaposan megnehezítette az EB-címvédő dolgát, akik, ha egy kicsivel is, de jobbnak bizonyultak, és megszerezték első győzelmüket a csoportban.

Törökország-Andorra 1:0
G: Tufan (89.)

A törökök végig hatalmas fölényben játszottak, és rengeteg kapura lövéssel próbálkoztak, de a gól nem akart összejönni, egészen a 89. percig, így, ha nehezen is, de hozták a kötelezőt, és értékes három pontot szereztek.