Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Három fiatal Real Madrid játékos, akikre érdemes lesz figyelni az idei szezonban-videó

A “királyi gárda” közepesen kezdte a LaLiga 2019/20-as kiírását. Az első három forduló mérlege: egy győzelem és két döntetlen. A klub csaknem 300 millió eurót költött a nyáron átigazolásokra. 

(fotó: lesoir.be)

Sok új játékos érkezése volt várható a nyáron és Florentino Perez eleget is tett a várakozásoknak. Eden Hazard, Ferland Mendy, Rodrygo, Luka Jovic és Eder Militao is Madridba igazolt. A tapasztalt játékosok érkezése és beépítése mellett, fontos lesz a fiatalok helyének megtalálása is, mert sokat tehetnek a Real Madrid hosszútávú sikerességének érdekében. Az idény nagy kérdése, hogy Zinedine Zidane mennyire tudja megtalálni az egyensúlyt a fiatalok szerepeltetése és a folyamatos győzelmi kényszer között.

Federico Valverde

A 21 éves uruguay-i középpályás, többnyire csereként beállva, meggyőző játékkal hívja fel magára a figyelmet. Már a második szezonját kezdi meg az első csapatban mióta visszatért a Deportivo La Coruna-tól, ahol kölcsönben szerepelt. A játékos ritkán kap kezdőként lehetőséget, de rendszeresen pályára léphet Zidane csapatában. Az idei szezon jelentheti számára az áttörést, mivel rajta kívül nem maradt igazi helyettese Casemironak.

Brahim Diaz

A 20 éves spanyol szélső a Manchester City-től tért vissza a Real Madridba, nagyjából 15 millió euróért, hat hónappal a szerződésének lejárta előtt. Amikor lehetőséget kapott mindenkit lenyűgözött mióta visszatért a Santiago Bernabeuba. Az előző szezonban bevette a Real Sociedad kapuját, és szép jövő áll előtte, ha rendszeresen játéklehetőséget biztosítanak számára.

Rodrygo

A 18 éves brazil szélsőt a “következő Neymar”-ként is emlegetik. Érdemes lesz figyelemmel követni, hogy meg tud-e felelni a magas elvárásoknak. A Real Madrid keretének legfiatalabb játékosa a klub Bajnokok Ligája keretében is helyet kapott. Az előszezonban a remek szabadrúgás góljával hívta fel magára a figyelmet. Jelenleg sérüléssel küzd, de a válogatott szünet után visszatérhet.