Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Németország: ter Stegennél kezd betelni az a bizonyos pohár!

A FIFA ‘Legjobb-kapus’ díjra is jelölt 27 esztendős kapuvédő egyre frusztráltabbnak tűnik amiatt, hogy a német válogatott első számú kapusa fiatalítási projekt után is Manuel Neuer maradt.

Kép: (as.com)

A Barca klasszisa ennek hangot is adott a válogatott táborában adott legutóbbi interjújában.

“Talán érthető, hogy egyre inkább frusztrál a helyzet. Amikor kiadod magadból a lehető legtöbbet, és mégsem kapsz lehetőséget, azt bizony nagyon nem könnyű feldolgozni.” – Idézi Marc-André ter Stegent a T-Online.

“Nem tagadom, számomra igen is prioritás, hogy a hazám első számú kapusa lehessek! De persze nem mindenáron. A futball csak egy dolog, ott van az emberi tényező is. Szeretnék becsületesen megdolgozni az ambícióimért.” – Folytatta a kapus.

“Lehet, hogy Neuer azzal, hogy a Bayernben véd, jobban szem előtt van. De ez engem nem zavar, hiszen cserébe extra tapasztalatokat szerezhettem külföldön. Elfogadom azt is, hogy a profi futballban sokszor türelmesnek kell maradnia egy játékosnak. Persze ez nem könnyű, de megéri várni!” – Jegyezte még meg ter Stegen, akinek szavaiból azért igen jól kitűnik, hogy bizony nagyon vágyik már a Nationalelf 1-es számú dresszére.