Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea korábbi gólvágója szerint Sterling jobb, mint Neymar

A “kékek” és a Marseille korábbi gólerős támadója, Tony Cascarino, elmondta véleményét a két klasszis szélsővel kapcsolatban.


Az egykori ír csatár elmondta, jelenlegi teljesítménye alapján a Manchester City játékosa, Raheem Sterling jobb, mint a Paris Saint-Germain üdvöskéje, Neymar. Szerinte a brazil szélső mostanság a pályán kívül “alkot” maradandót, míg az angol támadó a gyepen teljesít hétről-hétre kiválóan. Továbbá, úgy gondolja, ha Sterling így fejlődik, akkor bekerülhet az aranylabdás játékosok közé.

“Hogy a csapatomban kit preferálnék, Neymart vagy Sterlinget? Én Sterlingre szavaznék. Neymarról mostanság a pályán kívüli cselekedetei jutnak eszembe, míg Sterlingről, hogy mit művel a focipályán. Az angol támadó statisztikái sokkal jobbak, és a teljesítménye is kiemelkedőbb, valamint szerinten egy jobb csapatban is játszik. Neymar mindezektől függetlenül olyan dolgokat tud művelni egy-egy megmozdulásával, amelyre talán rajta kívül más nem képes a jelen korszakban, azonban, ha nem egy csillogó sztárt szeretnél a csapatodban, akkor Sterling a te embered. Nálam ott van most a világ legeredményesebb öt játékosa közt, pláne, hogy az elmúlt időszakban milyen fejlődést mutatott. És ha ezt tudja nyújtani idén is, pluszban egy Bajnokok Ligája győzelemmel, akkor nem csak Neymarral, hanem bárkivel szemben feltudja venni a harcot az aranylabdáért folytatott küzdelemben” – nyilatkozta Tony Cascarino a TalkSport-nak.