Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tévesek a hírek Luka Jovicról?

A Portugália elleni Európa-bajnoki selejtező után merültek fel a hírek, miszerint a Real Madrid szerb támadója, Luka Jovic megsérült a találkozón, de egy spanyol forrás ezt másképp tudja. 

Forrás: eintracht.de

A spanyol El Chiringuito tv műsor értesülései szerint nem igazak azok a hírek, miszerint Luka Jovic megsérült a szerbek Portugália elleni Eb-selejtezős mérkőzésén, pedig maga a szövetség hozta ezt nyilvánosságra. A Real Madrid támadója mindössze a 87. percben állhatott be cserekén, és körülbelül 8 percet játszhatott.

A tv műsor információi szerint Jovicnál nem mutattak ki sérülést az orvosi tesztek, és mégis ott marad a szerb válogatottal, és még az is lehet, hogy pályára lép a következő, Luxemburg elleni selejtező mérkőzésükön kedden.

Ez minden bizonnyal a Real Madridnak is nagyon jó hír, mivel egyre több sérülés sújtja a királyi gárdát, igaz, a hírek szerint Zidane három eddig sérült játékosára is számíthat majd a hétvégén a bajnokságban, de az is lehet, hogy Eden Hazard is debütálhat végre tétmeccsen.