Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az edző válaszolt – valóban De Bruyne a legjobb a posztján?

A belga válogatott szövetségi kapitánya, Roberto Martínez úgy véli, nincs a világon még egy olyan középpályás, aki Kevin De Bruyne képességeivel felvenné a versenyt.    

A 28 esztendős labdarúgó a hétfő esti, Skócia elleni Európa-bajnoki selejtezőn csapatkapitányként már az első félidőben kiosztott három gólpasszt, míg a második játékrészben ő maga talált be az ellenfél kapujába – Martínezt ennek apropóján kérdezték De Bruyne formájáról.

„Nagyon hosszú ideje világszínvonalú teljesítménnyel rukkol elő. Véleményem szerint most éli pályafutása legszebb időszakát. A klubjában megújult lendülettel, fantasztikusan kezdte az idényt. Rajta kívül nincs a világon olyan középpályás, aki ennyire jól irányítaná a játékot, aki olyan szépen teremtene helyet a csapattársainak és aki ennyire kiválóan passzolna. Élvezem vele a közös munkát” – nyilatkozta a 46 esztendős szakember.

De Bruyne a Premier League 2019–2020-as kiírásában már most öt előkészítésnél és egy gólnál jár. A Manchester City hétvégén a Norwich City vendége lesz az angol élvonal 5. fordulójában.