Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol válogatott középpályás a Barca célkeresztjében – sajtóhír

Spanyol lapinformációk szerint az FC Barcelona komolyan szemet vetett az olasz Napoli csapatában futballozó spanyol játékmesterre…

A Mundo Deportivo információi szerint a Barcelona csapata komolyan fontolóra vette, hogy leigazolja az olasz élvonalbeli (Serie A) Napoli csapatának spanyol válogatott középpályását, a rendkívül tehetséges Fabian Ruízt.

A 23 esztendős karmester egy évvel ezelőtt igazolt a Dél-olasz csapathoz a Real Betistől, miután a nápolyiak kifizették érte a szerződésében rögzített 30 millió eurós kivásárlási árat, majd ötéves megállapodást írattak alá vele, tehát még további négy éven át a klub alkalmazásában állhat. A katalán forrás szerint azonban a Blaugrana úgy tervezi, hogy jövő nyáron visszautasíthatatlan ajánlatot fog tenni érte.

Ruíz az elmúlt szezonban 40 tétmérkőzésen lépett pályára a Carlo Ancelotti által dirigált Napoli csapatában, megbízható teljesítménye révén pedig a 2019-ben a spanyol válogatottban is bemutatkozhatott már, és a szakemberek egytől egyig fényes jövőt jósolnak számára.