Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid visszautasíthatatlan ajánlatra készül Pogbáért – sajtóhír

Angol és spanyol források egyaránt megerősítették, hogy a Real Madrid egy csereüzlet keretein belül készül kivetni a hálóját a hosszabb ideje kiszemelt világbajnok középpályásra…

A Tribuna információi szerint a Real Madrid vezetősége mindenképpen trénere, Zinedine Zidane kedvében szeretne járni azzal, hogy januárban megszerezze a francia szakember által régóta vágyott Paul Pogbát a Manchester Unitedtől. A 26 éves karmesterért a “királyi gárda” pedig nem fukarkodna odaadni saját világbajnok középpályását, a nála három évvel idősebb Toni Kroost.

Közhelyesen hangzik, de alighanem mindkét csapat jól járna egy ilyen üzlettel, legalábbis a Real már régóta szemet vetett a franciára, míg a MU már évekkel ezelőtt is le szerette volna igazolni a német irányítót a Bayern Münchentől, aki azonban akkor a Real ajánlatát választotta.

Pogba nem kezdte túl jó formában a 2019-2020-as szezont, hiszen az első négy forduló alatt nem szerzett gólt, játéka is hullámzó volt, egy kihagyott tizenegyessel pedig a közelmúltban alaposan magára haragította a United híveit. Kroos eközben az ugyancsak mérsékelten rajtoló Realban 9 perc híján mindhárom meccset végig játszotta az új szezonban, ezalatt egy gólt szerzett és a válogatott-szünet alkalmával a Nationalelf színeiben is eredményes tudott lenni múlt pénteken a hollandok elleni fiaskó során.