Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Búcsúmeccs a búcsúzó játékos nélkül? – Igen…

A Manchester City ma este tiszteleg kiváló védője, a nyáron 11 szezon után távozó Vincent Kompani előtt. A City Legends és a Premier League All Stars fantasztikus játékosokat vonultat fel a pályára, a búcsúmeccsen azonban nem lehet ott az ünnepelt belga védő, aki sérüléssel bajlódik.

A négy Premier League-győzelmet is megélő védő még augusztusban sérült rá a combjára, most pedig a következő képen nyilatkozott – „Ez az én formám, nem? „Felesleges lenne kockáztatni, de lesz ott még jó néhány remek játékos.”

Az ünnepségsorozat részeként a klub edzőközpontjánál utcát neveztek el Vincent Kompanyról – „Vincent nemcsak kiváló játékos, hanem egy mindenki számára inspiráló vezér is volt az itt töltött évei alatt. Ezzel a gesztussal szeretnénk adózni a teljesítménye előtt, s emlékeztetni a következő generációkat arra a munkára és hozzáállásra, ami Vincentet a nemzedéke ikonikus Premier League-játékosává tette.” – mondta Kaldun al-Mubarak a City elnöke.

Végezetül íme a két gálakeret:

Man City Legends: Hart, Pantilimon, Kompany, Kolarov, Lescott, Richards, Kolo Toure, Zabaleta, Dunne, Clichy, De Jong, Nasri, Wright-Phillips, Ireland, Silva, Hamann, Milner, Bellamy, Aguero, Dzeko, Balotelli, Benjani

Premier League All-Stars: Van der Sar, Given, Phil Neville, Gary Neville, O’Shea, Brown, Scholes, Butt, Carrick, Giggs, Van der Vaart, Fabregas, Henry, Van Persie​