Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Illegális fegyvertartás és testi sértés miatt elítélték a Barcelona játékosát

Illegális fegyvertartás és testi sértés miatt kellett bíróság elé állni a Barcelona jelenleg kölcsönben lévő játékosának, Arda Turannak Törökországban, és bűnösnek is találták. 

Forrás: standard.co.uk

2 év 8 hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott Arda Turan Törökországban. A jelenleg a Basaksehirnél futballozó szélső többek között engedély nélküli fegyvertartás és szándékos testi sértés miatt ítélték el, emellett szexuális zaklatással is vádolták, de ebben a pontban felmentették. Mindemellett jelenlegi klubja, a Basaksehir 390 ezer eurós bírsággal sújtotta.

Turan tavaly ősszel egy isztambuli éjszakai szórakozóhelyen összeszólalkozott a popénekes Berkay Sahinnal, miután az sajtóhírek szerint számon kérte Turanon, hogy közeledett a feleségéhez. Szóváltásba keveredtek, majd a focista Sahin arcába ütött, és eltörte az orrát. Miután az énekest kórházba vitték, Turan követte, és egy fegyverrel megfenyegette.

A játékosnak nem ez az első balhéja Törökországban, mivel tavaly 16 meccsre eltiltották és pénzbüntetésre ítélték, miután egy bajnokin rátámadt az egyik partjelzőre.

Arda Turan még mindig a Barcelona játékosa, ám 2018 nyarán két éves kölcsönbe került a török Basaksehir csapatához, ahol eddig 31 mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig mindössze 2 gólt és 4  gólpasszt jegyzett.