Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyáron távozhat a PSG Dél-amerikai csillaga – sajtóhír

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, jó eséllyel a következő idényre David Beckham vezényletével az MLS-hez újonnan csatlakozó Inter Miami csapata igazolhatja le PSG uruguayi gigászát…

A Le Parisien legfrissebb értesülései is összecsengenek a fentiekkel, ugyanis a francia lap információi szerint Edinson Cavani nem fogja meghosszabbítani a 2020. nyarán lejáró szerződését a Paris Saint-Germain csapatánál, hanem az idény végeztével szabadon igazolhatóként kereshet új kihívásokat magának.

A 32 éves uruguayi sztár ősszel már a hetedik szezonját kezdte meg a PSG alkalmazásában, 2013-as leigazolása óta már 195 találatot szállított a klub színeiben. A párizsi kalandot megelőzően Cavani Európában eddig csak Olaszországban játszott, méghozzá a Palermo (2006-2010) és a Napoli (2010-2013) egyesületeiben.

A francia lap kiemelte, hogy a középcsatár nem ápol túl jó viszonyt a párizsi klub újdonsült sportigazgatójával, a nyáron kinevezett Leonardóval, és egyáltalán nem áll szándékában új szerződést kötni jelenlegi csapatával, így minden valószínűség szerint nyáron a távozás mezejére léphet.