Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rabiot pert nyert a PSG ellen

A közelmúltban nevelőcsapatától viharos körülmények között távozó Adrien Rabiot egy bónusz ki nem fizetése miatt beperelte a PSG-t, melyet végül meg is nyert…

Adrien Rabiot az elmúlt nyáron szerződése lejártával távozott a Paris Saint-Germain csapatától, miután a középpályás korábban kijelentette, hogy nem kíván új megállapodást kötni klubjával, akik többek közt ezért tavasszal egyáltalán nem játszatták, s még az öltözőből is kitiltották őt. Ráadásul a párizsi sztárcsapat egy 40 ezer eurós bónuszt sem akart kifizetné lelépő labdarúgójának, aki bíróságra terelte az ügyet, és meg is nyerte a pert egykori kenyéradójával szemben.

Rabiot utánpótlás korában került a párizsi csapathoz, a francia bajnokságban a 2012-2013-as szezonban nagyon fiatalon debütált, a rákövetkező évtől pedig gyakorlatilag már alapemberré vált. Az elmúlt szezonban 33 bajnoki és 8 BL-meccsel együtt összesen 50 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben, az elmúlt bajnoki idényben büntetéséig állandó játéklehetőséget kapott, azonban megromlott viszonya miatt tavasszal már egyáltalán nem számoltak vele.

A középpályás később a nyár folyamán szabadon igazolhatóként az olasz rekordbajnok Juventus együtteséhez szerződött.