Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid 210 millió eurót sem sajnálna a Liverpool sztárjáért!

A Real Madrid készen áll, hogy 210 millió eurót adjon a Liverpool egyik legjobbjáért, amennyiben a vörösök nem tudják megnyerni a Premier League-t.

(fotó: twitter.com)

A nyári átigazolási időszak nemrég zárult le, de a Real Madrid már most a jövő évi erősítéseken gondolkozik. A királyiak sosem sajnálták a pénzt új igazolásokra, és most úgy tűnik, hogy a Liverpoolnak meg kell nyernie a bajnokságot, ahhoz, hogy megtartsák Mohamed Salah-t. A Donbalon értesülései szerint a Real szeretné Madridba csábítani a 27 éves egyiptomi támadót, hogy maguk mögé utasítsák a Barcelonát. A hírek szerint Salah csak a Bajnokok Ligája győzelem miatt maradt a Mersey partján. Ha a BL-t, vagy a Premier League-t nem tudják megnyerni a liverpooliak, akkor Salah távozhat. 

Úgy tűnik a Real legalább egy galaktikust szeretne igazolni jövőre is. Az értesülések szerint Harry Kane és Kylian Mbappé is szerepel Zinedine Zidane kívánságlistáján, de az ő leigazolásukra jelenleg kevesebb esély mutatkozik. Ennek értelmében jelenleg Salah a Real elsőszámú kiszemeltje. Ha az üzlet létrejönne, annak érdekes következményei lehetnek más klubokra és más játékosokra is. Ha Mbappé Párizsban marad, az jelentősen megnöveli annak az esélyét, hogy Neymar visszatérjen a Barcába. 

Azt is meg kell említeni, hogy Salah érkezésével, minden bizonnyal Gareth Bale-nek távoznia kell Madridból. Valószínűtlen, hogy Bale és Salah egy csereüzlet keretében váltsanak klubot, mert Bale nem igazán illene bele Jürgen Klopp elképzeléseibe. Azért két ok miatt egyelőre nem kell szomorkodnia a liverpooli szurkolóknak: először is a Real Madriddal minden sztárjátékost szóba fognak hozni a következő tizenkét hónapban, valamint a Liverpool remekül kezdte a bajnokságot. Négy forduló után hibátlanul állnak, 12 pontot szereztek, és vezetik a tabellát, két pontos előnyük van a Manchester City-vel szemben, így jó esélyük van, arra, hogy idén végre, 1990 után újra megnyerjék az angol bajnokságot.