Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: nagyot küzd a Nike a BL-győztesért

Az elmúlt bő tizenöt évben már átesett pár mezbeszállító váltáson a Liverpool. Az angol együttes az elmúlt időszakban a Nike-val kacérkodik, akik elképesztő összeget fizetnének szezononként. Csakhogy a New Balance is mozgolódik…

A két amerikai sportszergyártó a hírek szerint már-már vérre menő küzdelmet fog folytatni a Liverpool kegyeiért. Állítólag a Bajnokok Ligája-címvédő „Vörösök” már tulajdonképpen rá is bólintottak a Nike évi 90 millió eurót biztosító ajánlatára, csakhogy a NB közbeszólhat. Ugyanis a ’Poolt 2015 óta öltöztető cég a legutóbbi szerződésbe belefoglalt egy olyan záradékot, miszerint ha minimálisan is, de megemeli jelenlegi, 50 millió euró/éves támogatását, akkor ők ütnek bármely más márkától származó ajánlatot.

Az biztos, hogy az idény végeztével lezárul a csata, lévén a jelenlegi New Balance-Liverpool megállapodás utolsó évéhez érkezett.

A Liverpool az NB igazi zászlóshajója, ám a minőségi gyártónak számító vállalat egyre több közepes szintű, ám sikeres klubot támogat, mint például a Dinamo Kijev, az FC Porto vagy a Celtic Glasgow.