Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megegyezett egymással a Real Madrid és a Chelsea – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint a Chelsea és a Real Madrid együttese szóbeli megállapodást kötött egymással a londoni “Kékek” védekező középpályásának jövőbeli eladásával kapcsolatban…

A DefensaCentral értesülései szerint a Chelsea és a Real Madrid vezetősége megállapodott egymással N’Golo Kanté esetleges jövőbeli klubváltásával kapcsolatban. A megegyezés egyelőre nem jelenti azt, hogy a világbajnok francia középpályás a “blancók” játékosa lesz, csupán arról szól, hogy ha játékos 2020 nyarán vagy 2021 nyarán mozdíthatóvá válna, akkor a londoniak értesítik a spanyolokat, mint ahogy abban az esetben, ha más csapat tenne ajánlatot, azt is azonnal jelzik az angolok.

Azt  a forrás külön kiemeli, hogy egyelőre a Chelsea vezetőségének véletlenül sem állna szándékában a 28 éves játékos eladása, legkorábban jövő nyáron, vagy az azt követő évben kerülhetne erre sor. A Real mindenesetre készen áll akcióba lépni érte, hiszen Zinedine Zidane már hosszabb ideje kinézte maguknak honfitársát.

Kanté 2016-ban nagyjából 32 millió font ellenében igazolt a Leicester City-től a Stamford Bridge-re, ahol az első pillanattól kezdve kirobbanthatatlan lett a “Kékek” kezdőcsapatából, pedig Frank Lampard személyében immár a harmadik különböző menedzserrel dolgozik együtt. Ugyanakkor az újonnan elrajtolt idényben bokasérülése következtében csupán két mérkőzés jutott neki.