Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: világsztár követheti Pérezt az elnöki székben

Meghökkentő hírek láttak napvilágot a minap spanyol sajtóban, ugyanis egyes találgatások szerint a Real Madrid jelenlegi elnökét, Florentino Pérezt egy igazi világklasszis sportoló követheti néhány éven belül…

A madridi Defensa Central feltételezései szerint Florentino Pérez regnáló klubelnök leköszönését követően a teniszcsillag, Rafael Nadal lehetne a Real Madrid csapatának új első embere.

A 33 esztendős világklasszis éppen az elmúlt hétvégén nyerte meg pályafutása 19. Grand Slam-tornáját a US Openen aratott sikerével, az pedig köztudott róla, hogy gyermekkora óta a Real Madrid szimpatizánsa és előszeretettel látogatja a csapat mérkőzéseit is, annak ellenére, hogy mallorcai származású családja Barca-szurkoló.

Bizonyára azt is sokan tudják, hogy a teniszbajnok nagybátyja, Miguel Angel Nadal 1991 és 1999 között több mint 200 mérkőzést játszott a gránátvörös-kékek hátvédjeként.

Nadal bizonyára még néhány évig az élsportolói karrierjét fogja folytatni, azt követően viszont simán elképzelhető lehet, hogy a Realnál vállaljon munkát, ha nem is rögtön az elnöki pozícióban.