Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hét meghatározó játékos is sérült a Manchester Unitednél!

A szezont döcögősen kezdő manchesterieket még az ág is húzza, elképesztően hosszú a sérült játékosaik listája.

(fotó: sportinglife.com)

Ole Gunnar Solksjaernak nem mindennapi sérüléshullámmal kell megbirkóznia, hiszen hét játékosa is sérüléssel bajlódik. Paul Pogba, Jesse Lingard, Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka és Anthony Martial vasárnapi pályára lépése is kérdéses. Ha egészségesek lennének, akkor valószínűleg rájuk kezdőként számítana a menedzser, akinek alapemberein kívül is vannak hiányzói. Diogo Dalot csípősérülés, Eric Bailly pedig térdsérülés miatt hagyja ki a találkozót.

“Sok játékosunk járt az orvosi szobában, és még most sem tudjuk pontosan, hogy kikre számíthatunk a Leicester ellen. Pogba nem lesz bevethető, hacsaknem valami csoda folytán meggyógyul, de nem végezhetett eddig teljes értékű edzésmunkát. Reméljük, hogy Pogba és Martial is játszhat majd a West Ham ellen, a következő fordulóban“-nyilatkozta sérültjeiről Solksjaer a pénteki sajtótájékoztatón, ahol már a szombati Leicester elleni találkozót követő West Ham elleni bajnokiról is beszélt.

Wan-Bissaka hátsérüléssel, Lingard betegséggel küzd, ők talán felépülnek időben, de nem ígért semmit velük kapcsolatban a United vezetőedzője. Pogba a válogatott szünet előtti Southampton elleni 1:1-es döntetlennel véget érő mérkőzésen szenvedett bokasérülést, szinte esélytelen, hogy szombaton pályára lépjen. Martial combsérülés miatt hagyta ki azt a mérkőzést, és ebben a fordulóban sem fog szerepelni. Shaw a válogatott szünet előtt szedte össze combsérülését, valószínűleg még legalább egy hetet ki kell hagynia. 

(A tabellát köszönjük az eredmenyek.com-nak)

Az ötödik forduló menetrendje:

09.14. 13:30 Liverpool-Newcastle (TV: DigiSport1)
09.14. 16:00 Brighton-Burnley
09.14. 16:00 Manchester United-Leicester City (TV: Spíler1)
09.14. 16:00 Sheffield United-Southampton
09.14. 16:00 Tottenham-Crystal Palace
09.14. 16:00 Wolverhampton-Chelsea
09.14. 18:30 Norwich-Manchester City (TV: Spíler1)
09.15. 15:00 Bournemouth-Everton (TV: DigiSport1)
09.15. 17:30 Watford-Arsenal (TV: DigiSport1)
09.16. 21:00 Aston Villa-West Ham (TV: Spíler1)