Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Íme a szövetségi kapitány tanácsa Szoboszlainak

A magyar válogatottban az első gólját a Szlovákia elleni fiaskó alkalmával megszerző Szoboszlai Dominik jövőjét egyre több kérdés övezi, hogy vajon a Red Bull Salzburg tinitehetséges hol fogja folytatni pályafutását, honfitársai kérdésére Marco Rossi szövetségi kapitány is ismertette álláspontját…

Marco Rossi egy olasz lapnak adott interjúban tért ki Szoboszlai Dominik jövőjére, szövetségi kapitányunknak egyértelmű elképzelése van a 18 éves tehetséggel kapcsolatban:

“Sosem avattak bele az ajánlatok részleteibe, de tudom, hogy hatalmas érdeklődés van iránta Olaszországból. Ő pedig nagyon szereti az olasz focit, jobban, mint mások. A Serie A-ban jelentősen fejlődhetne, valamint gyorsulhatna a játéka. Egészen biztosan az egyik nagy csapathoz akar majd szerződni. A Juventus érdeklődött iránta korábban, ám abból nem lett semmi. A két római (Lazio, Roma), valamint a két milánói csapat (Milan, Inter) között nagy harc lesz érte. A következő két átigazolási időszak mérföldkő lesz a karrierje szempontjából. Én nagyon örülnék, ha a Serie A-ban folytatná, ugyanakkor a Bundesliga is tökéletes választás lenne. Ezekben a bajnokságokban sokat fejlődhetne taktikailag, amely a válogatott szempontjából is fontos lenne.”