Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lukaku: “Nem maradhattam tovább Angliában”

Romelu Lukaku a nyáron elhagyta a Manchester United csapatát, hogy az Interhez szerződjön. A belga támadó korábban már lenyilatkozta, hogy más csapatba nem is igazolt volna, csak az olaszokhoz, most pedig arról beszélt, hogy muszáj volt elhagynia Anglia. 

Forrás: Marca

Romelu Lukaku úgy tűnik, hogy már nagyon szabadulni akart a Manchester Unitedtől, amit mostani nyilatkozatával is megerősített. A belga támadó szerint az Inter a tökéletes klub arra, hogy visszatérjen a csúcsformájához a megterhelő manchesteri kitérő után, és hangsúlyozta, hogy éppen ezért volt fontos elhagynia Angliát.

“Ez lehet az a csapat, amire most igazán szükségem van. Itt megvan a foci szeretete, ami bennem is él. Az Interbe való igazolásom volt a tökéletes pillanat arra, hogy elhagyjam Angliát, ahol nem akartam már többé játszani.”

Lukaku továbbra is kitart amellett, hogy az Inter számára a tökéletes hely, a tökéletes edzővel, Antonio Contével.

“Ez egy különleges csapat, különleges játékossal, és van egy kiváló edzőnk is, akivel majd a legjobb helyezést fogjuk elérni. Az Inter egy igen ambiciózus klub, ami vissza akar térni oda, ahová tartozik.”

Lukaku elég hamar be tudott illeszkedni az új környezetbe: a bajnokságban eddig mindkét mérkőzésen pályára léphetett, és már két gólt is szerzett.