Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: csak két egészséges középpályása maradt Zidane-nak

Egész elképesztő sérüléshullám söpör végig jelenleg a Real Madridon, és most egy újabb ember dőlt ki a sorból, így már csak két bevethető középpályása maradt Zinedine Zidane-nak a holnapi Levante elleni bajnokira. 

Forrás: goal.com

Luka Modric egy izomsérüléssel tért vissza a válogatott szünetről, Isco pedig szintén emiatt nem elérhető jelenleg a Real Madridnál. A legutóbbi hírek szerint pedig Zinedine Zidane elvesztette Fede Valverdét is.

Ez azt jelenti, hogy a francia szakembernek jelenleg csak két teljesen egészséges középpályás áll a rendelkezésére, Toni Kroos és Casemiro személyében. Ők is csak szerdán érkeztek vissza a válogatottbeli teendőikről, a brazil pedig ráadásul az óceán másik oldaláról repült vissza Európába. Ettől függetlenül mindketten ott lesznek a kezdőben a Levante elleni bajnokin, nincs is sok más választása Zidane-nak.

A francia trénernek azért még van másik opciója. James a hírek szerint felépült, de nem biztos, hogy száz százalékos állapotban lesz holnapra. Zidane így a két szélsőjére fog hagyatkozni, Lucas Vazquezre és a visszatérő Eden Hazard-ra. Ezzel természetesen meg kell bontani az eddig használt 4-3-3-as formációját, és egy 4-2-3-1-es rendszerben teheti fel a játékosait a pályára a Levante ellen: Benzema mögött, illetve Kroos és Casemiro előtt Hazard, Lucas Vazquez és James foglalhat helyet, esetleg még a szintén felépülő Brahim Diaz kaphat lehetőséget.