Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb-selejtezők: esélylatolgatás szakértői szemmel

A Szlovákia elleni vereséget követően jelentősen csökkentek a magyar válogatott egyenes ági Eb-kijutási esélyei, de bizonyára még nincs minden remény veszve, ennek adott hangot az egykori kiváló magyar játékos is…

A magyar válogatott az elsőről a harmadik helyre csúszott vissza selejtezőcsoportjában a hétfői forduló során, az ezüstcipős Nyilasi Tibor pedig a tőle megszokott stílusban, racionálisan értékelte a szlovákok elleni mérkőzést és a további esélyeinket:

“Szerintem túl lett feszítve a húr, és túl nagy jelentőséget tulajdonítottunk annak, hogy most akkor mindent bele, és verjük meg a szlovákokat, mert akkor egyenes út vezet az Európa-bajnokságra! Emiatt szerintem görcsös volt a csapat, nem tudta a maximumot adni. A szlovákok pedig higgadtabban, pontosabban, jobban játszottak, és így nem jött ez a győzelem. Ennek ellenére az esélyek nem szálltak el, de nagyon kell vigyáznunk arra, hogy a helyezésünk a harmadiknál ne legyen rosszabb.”

Marco Rossi nemzeti csapata legközelebb október 10-én Splitben léphet pályára a vb-döntős Horvátország ellen, majd a csoportunkban utolsó azeriket fogadjuk.

A selejtezőcsoport aktuális állása