Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tüntetni fognak Neymar ellen a PSG szurkolói

A francia bajnokság (Ligue 1) következő, ötödik fordulójában ismét pályára léphet a Paris Saint-Germain csapatánál eladásra szánt Neymar, melynek azonban a fővárosi sztárcsapat fanatikusai egy cseppet sem örülnek…

Több francia lap is megerősítette, hogy a Paris Saint-Germain vezető szurkolói csoportja komoly akciókra készül Neymar visszatérése esetén, ugyanis a rajongók mindenképpen a brazil klasszis tudtára akarják adni, hogy többé nem szívesen látják őt a csapat színeiben.

A helyszíni beszámolók szerint a szurkolók a Strasbourg elleni bajnokin végig fütyülni fogják a brazil, az azt követő találkozókon pedig nemes egyszerűséggel nem vesznek róla tudomást. Ez azt is jelenti, hogy nem ünnepelnek még akkor sem, ha például gólt szerez a támadó.

Közleményükben arról írnak, hogy Neymar egyértelművé tette, nem akar itt lenni, ezzel, a stílusával, és nyilatkozataival pedig folyamatosan megsértette a drukkereket. A szurkolók szerint az lenne a legegyszerűbb, ha a brazil minél hamarabb távozna, ha azonban maradni akar, és megbánta az elmúlt heteket, hónapokat, akkor, ahogy írják: „a megváltás felé vezető út nagyon, nagyon hosszú lesz.”