Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: hétgólos rangadót nyert meg a Marseille – videóval

A francia bajnokság (Ligue 1) hétvégi, ötödik fordulójának vasárnap esti programjában két várakozáson alul rajtoló, szebb napokat is megélt csapat találkozott egymással, s mindkettejük célja természetesen a javítás volt…

Tovább folytatódott az AS Monaco megmagyarázhatatlan vesszőfutása, főleg hogy Wissam Ben Yedder már az első félórán belül kétszer eredményes tudott lenni, ám a szezonban már nem először, a hercegségbeli gárdának nem volt elég a 2-0-s vezetés még csak a pontszerzéshez sem. Az Olympique de Marseille még a szünet előtt kiegyenlített, Dario Benedetto bombaformája pedig tovább tartott: a Boca Juniorstól érkező argentin támadó a duplájának köszönhetőn immár négy gólt számlál az utolsó három fellépéséről. Az OM 4-2-re fordított, de a csereként beszálló Keita negyedórával a vége előtt szépíteni tudott, majd Slimani kis híján ki is egyenlített, ám sorozatban harmadik meccsét is meg tudta nyerni az OM, mellyel felzárkózott a negyedik helyre.

AS Monaco – Olympique de Marseille 3-4 (2-2)
Gólszerzők: Ben Yedder (17., 26. – az elsőt büntetőből), Balde Keita (75.) ill. Benedetto (38., 66.), Germain (41.), Payet (61.)

 

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye