Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A leukémiás Mihajlovics telefonhívása után fordított a Bologna

Az olasz bajnokság harmadik fordulójában a Bologna a Brescia otthonába látogatott, és már az első félidőben 3-1-es hátrányba kerültek, majd a szünetben érkezett egy telefonhívás a leukémiában szenvedő edzőjüktől, Szinisa Mihajlovicstól. 

Forrás: sportsnet.ca

Nehezen indult be a Bologna a hétvégi bajnoki mérkőzésükön, hiszen már az első játékrészben 3-1-es hátrányban voltak az újonc Brescia otthonában. Aztán a szünet után valami megváltozott, és újult lendülettel még hármat rúgtak, amivel így meg is nyerték a mérkőzést. A csapat edzőjénél, Szinisa Mihajlovics a nyáron diagnosztizáltak leukémiát, de betegsége miatt sem volt hajlandó megválni a kispadtól. Most viszont nem tudott ott lenni a találkozón a soron következő kemoterápiás kezelése miatt, de azt megengedték neki, hogy telefonon keresztül adjon utasításokat a játékosoknak.

A csapat másodedzője, Rodrigo Palacio a találkozó után elárulta, hogy Mihajlovics a szünetben felhívta a csapatot és tanácsokkal látta el a játékosokat, ami érezhetően közrejátszott abban, hogy a második félidőben megfordították a mérkőzést.

A csapat a mérkőzés után ráadásul a szerb edzőt kezelő kórházhoz ment, és a nevét skandálva megköszönték neki az eligazítást, Mihajlovics pedig az ablakból kihajolva üdvözölte őket.