Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Balogh Norbert Angliába igazolt – HIVATALOS

A 23 éves magyar csatár szerződése megszűnt a Palermónál, most pedig ingyen igazolt az angol másodosztályban (Championship) szereplő Hull City csapatához. 

Forrás: apoelgroup.com

Balogh Norbertet leigazolta az angol másodosztályban szereplő Hull City csapata. A magyar támadó egy egy éves szerződést írt alá új klubjával, ami tartalmaz még egy további opciós idényt is.

A 23 éves játékos a ciprusi APOEL csapatában játszott kölcsönben az előző szezonban, majd idén nyáron visszatért a Palermóba, ám miután a szicíliai klubot az olasz negyedosztályba száműzték, a csapat szétesett, Balogh pedig klub nélkül maradt.

A játékos már az elmúlt napokat is a Hull Citynél töltötte, és a hírek szerint az edzéseken olyannyira lenyűgözte Grant McCann vezetőedzőt, hogy szerződést ajánlottak a csatárnak.

Balogh 2016-ban igazolt a Palermoba 2,2 millió euróért a Debrecenből. Két szezont töltött a csapatnál, ezalatt pedig 26 mérkőzésen lépett pályára, de gólt nem szerzett. Az APOEL-ben az előző szezonban 12 mérkőzésen 2 találatot jegyzett.