Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Victor Valdest edzőként már az első meccsén kiállították

Victor Valdes a nyáron visszatért korábbi klubjához, a Barcelonához, mint az U19-es csapat edzője, és igen emlékezetesre sikerült az első mérkőzése. 

Forrás: ghienbongda.vn

Victor Valdes minden bizonnyal nem ilyen bemutatkozást képzelt el magának edzői karrierjében. A Barcelona korábbi kapusának U19-es csapata hiába nyerte meg az első hazai bajnokiját a Girona ellen, Valdes nem nézhette végig a kispadról a mérkőzést, mert kiállították. A spanyol AS beszámolója szerint nem tudta magában tartani a véleményét, és nekirohant a játékvezetőnek a legkülönfélébb káromkodásokkal, melynek lényege összefoglalva annyi volt, hogy “menjen a pokolba”.

A játékvezetőt nem hatotta meg túlságosan a kirohanás, és egy piros lappal jutalmazta az egykori hálóőrt. Valdes később lehiggadva egy hivatalos közleményben kért bocsánatot:

“A döntésem és a kifakadásom mindössze a játékosok egészségének védelmét szolgálta, mivel nem voltam elégedett a mérkőzések közötti szünetek hosszával. A későbbiekben jobban kellene erre a szervező szövetségeknek figyelniük.”

Valdes egy plusz egy éves szerződést írt alá a Barcelonával, így ha a szezonban meg van elégedve a vezetőség a teljesítményével, a következő idényben is ő irányíthatja az utánpótláscsapatot.