Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: magukhoz láncolnák a remek teljesítményt nyújtó Ansu Fatit – sajtóhír

Katalán sajtóértesülések szerint a Barcelona olyannyira meg van elégedve 16 éves játékosuk, Ansu Fati teljesítményével, hogy máris új szerződést kínálnának neki. 

Forrás: Marca

A katalán Club de la Mitjanit rádiócsatorna információi szerint a Barcelona 2024-ig szeretné meghosszabbítani Ansu Fati szerződését. A 16 éves játékos jelenlegi kontraktusa 2022-ig szól, de a vezetőség olyannyira meg van elégedve a teljesítményével, hogy minél hamarabb szeretné magához láncolni a támadót.

A szerződés meghosszabbítása mellé természetesen egy fizetésemelés is járna, ami bónuszokkal akár 700 ezer euró is lehet, ami figyelembe véve az életkorát, igen magas összeg.

Ansu Fati azért kapott lehetőséget a Barcelona felnőtt csapatában, mert Lionel Messi sérüléssel küszködött, majd Luis Suarez is harcképtelen lett. A fiatal támadó meghálálta a bizalmat: az első meccsén még csak 12 percet kapott, míg a második találkozóján már egy félidőnyi idő jutott neki, és gólt is szerzett. A hétvégi, Valencia elleni bajnokin kezdőként léphetett pályára, és már a 2. percben betalált, majd egy gólpasszt is kiosztott.