Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: a ráadásban mentett hazai pályán pontot az Inter! – videóval

Nem rajtolt valami fényesen az Antonio Conte által irányított Internazionale a Bajnokok Ligája csoportkörében. A milánói gárda ugyanis rendkívül fontos pontokat hullajtott hazai környezetben a Slavia Praha ellen…

Minden bizonnyal, ha nem is elsöprő, de sokan Inter győzelmet vártak a mai napon. Conte legénysége azt a Slavia Prahát fogadta, amely már bizonyította, nem szabad lebecsülni. A milánói klub végül igazán komoly pontvesztéssel rajtolt. A cseh együttes ugyanis ponttal távozhatott, de nagyon sokáig úgy tűnt, ez akár hatalmasabb blama lesz az Internazionale számára, mivel a 90+2. perc előtt még vezetett a Slavia. A mérkőzés során mindkét félnek voltak erősebb periódusai, hol az Inter, hol pedig a Praha nyomott jobban. 

https://www.youtube.com/watch?v=QsqtWQQ0SnQ

Internazionale – Slavia Praha 1-1 (0-0)
G.: 
Barella(90+2.) ill. Olayinka(63.)

Az Interhez hasonlóan az Olympique Lyon is fontos pontokat hullajtott el otthon, ráadásul a neves francia csapat is hátrányból hozta döntetlenre a találkozót. A vezetést az első félidő végéhez közeledve szerezte meg a Zenit Azmoun révén, majd a Lyon gyorsan tudott egyenlíteni a fordulást követően. A hazaiak részéről Depay volt eredményes. 

Olympique Lyon – Zenit Szentpétervár 1-1 (0-1)
G.:
Depay(50., büntetőből) ill. Azmoun(41.)

https://www.youtube.com/watch?v=rVSzyBJ5USI