Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Lisszabonban kezdődhet a lipcsei menetelés

A német bajnokság (Bundesliga) aktuális listavezetője, a Red Bull Leipzig számára is megkezdődik ma este a 2019-2020-as Bajnokok Ligája-szereplés, a két magyar játékost is foglalkoztató lipcsei gárda a portugál bajnok Benfica otthonában nyitja a sorozatot…

Willi Orbán és Gulácsi Péter csapata nagy reményekkel kezdi a Bajnokok Ligája idei kiírását a kiváló bajnoki rajt után, a Red Bull Leipzig együttesére rögtön egy komoly erőpróba várhat ma este a Benfica otthonában. A csapat esélyeiről a magyar válogatott kirobbanthatatlan hátvédje nyilatkozott:

Egy Európa-szerte jól csengő nevű ellenfél vár ránk, egy rendkívül hangulatos stadionbanEzzel együtt is a pontszerzés a célunk. Biztos vagyok benne, hogy szoros mérkőzés lesz. Tavaly 34 fordulón át küzdöttünk és bizonyítottunk azért, hogy itt lehessünk, most szeretnénk kiélvezni a munkánk gyümölcsét és bizonyítani, hogy helyünk van a Bajnokok Ligájában. A két évvel ezelőtti csoportkörből sokat tanultunk, a célunk, hogy megérjük az egyeneskieséses szakaszt. Jó csapatszellem uralkodik nálunk. A bajnokságot jól kezdtük, négy meccsből három győzelemmel és egy döntetlennel. De pontosan tudjuk azt is, hogy a két sorozatot nem szabad összemosni. Az európai klubfutball legnagyobb színpadán készülünk fellépni. Technikás, jó játékosaink vannak, főleg a támadó középpályán. Optimista vagyok, hogy képesek leszünk pontot, pontokat elhozni a Benficától.”

A Benfica mellett még a francia Olympique Lyon és az orosz Zenit található a BL G csoportjában.