Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Németország: Újabb korábbi játékosa bökött oda a Barcának!

Paco Alcácer és Philippe Coutinho mintha összebeszélt volna, hiszen nagyon is egyszerre álltak elő azzal, hogy mennyivel jobb nekik Németországban, mint az FC Barcelonánál volt. 

(Kép: as.com)

A Borussia Dortmundnál kivirágzó spanyol támadó után a Bayern brazilja a Sky Sportsnak adott interjújában tért ki a katalánokra.

“Minden egyes nappal jobban érzem magam a Bayernnél. Már most egyértelmű nekem, hogy ez a legcsaládiasabb klub, ahol eddig játszhattam. Kicsit talán a Liverpool hasonlítható még a Bayernhez ilyen szempontból. A Barcánál ez az összetartás nem volt jellemző.” – Kezdte Coutinho.

A szurkolók fantasztikusak, feltölt a szeretetük! Nagy élvezem már most, hogy itt lehetek! A klubnál is éreztetik velem, hogy fontos vagyok a számukra. Egy futballista esetében nagyon fontos, hogy érezze ezt! Nem tartom magam sztárjátékosnak a csapaton belül. Tudom, hogy sokat várnak tőlem, és én ezt a bizalmat szeretném meghálálni!” – Tette még hozzá a Barcától kölcsönkapott brazil, aki tehát egy pillanatig nem bánta meg, hogy elhagyta a számára már eléggé frusztráló barcelonai közeget.