Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane elismerte, jobb volt a PSG!

A Real Madrid francia trénere a következőképpen értékelte a sokak szerint megsemmisítő, 3:0-ás Paris Saint-Germain elleni vereséget

(Kép: as.com)

A blancók trénere szerint az első 15 percet leszámítva, csapata jóformán szenvedett a Parc des Princesben.

“Jól kezdtünk, 15 percig kontrolláltuk is a meccset. Aztán minden téren alul maradtunk. Különösen az intenzitás és a gyorsaság hiányzott. Ezen a szinten e nélkül roppant mód megnehezíted a saját dolgod. Tudtuk, hogy a PSG jó csapat, de azt nem gondoltuk, hogy nagyjából minden 1-az-1 elleni szituációból mi jövünk majd ki vesztesen. El kell ismernünk, jobbak voltak, mi pedig nem futballoztunk a Bajnokok Ligája szintjén.” – Kezdte találkozót követő sajtótájékoztatóját Zidane.

“Voltak lehetőségeink, az első félidőben kettő is, de ezek kimaradtak. Nem dolgoztunk ki elég helyzetet, és ez nem tetszett, különösen annak fényében, amilyen kvalitású támadóink vannak. Ez sajnos nem az ő napjuk volt. A PSG megérdemelten nyert, aggodalomra viszont nincs okunk, készülünk a következő, vasárnapi mérkőzésre.” – Folytatta Zidane, aki védelmébe vette az ezúttal sem brillírozó kapusát, Thibaut Courtoist.

“Mindannyian ugyan abban a csónakban evezünk. El kell felejtenünk ezt a meccset. Hiba lenne egy valakire fogni a vereséget, hiszen mindannyian hibásak vagyunk, hogy így alakult ez az este.” – Így Zidane.