Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Balhé az Inter öltözőjében

Romelu Lukaku az a karakterű és testfelépítésű labdarúgó, akivel nem feltétlenül találkoznánk szívesen egy sötét sikátorban. A belga befejezőcsatár még csak nemrég került az olasz Inter csapatához, de visszafogottnak semmiképpen sem mondanánk. Legalábbis nem rejti véka alá a véleményét, az egyszer biztos.

Az olasz sajtóba kiszivárogtak olyan hírek, miszerint a Slavia Praha elleni vereséggel felérő döntetlen után az öltözői beszélgetés Romelu Lukaku és Marcelo Brozovic között vitába torkollt. A csatár állítólag számon kérte horvát csapattársán az eladott labdákat, aki nem volt rest beleállni a vitába és már ecsetelte is a kapu előtti hibákat. A párbeszéd olyannyira elharapódzott, hogy végül Samir Handanović és a szintén új szerzemény Alexis Sánchez állt a felek közé.

Icardi távozása után sem olyan idilli tehát a légkör Antonio Conte öltözőjében. A vezetőedzőnek úgy fest, hogy lesz dolga, amire ebből a közösségből csapatot kreál. Az Inter ráadásul rangadót vív a hétvégén, az AC Milan “vendégei” lesznek a kék-feketék a San Siroban.