Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Korábbi Real-játékos is a favoritok között Zidane helyére?

Nemrég már beszámoltunk róla, hogy a Real Madridnál Florentino Pérez bizalma elképzelhető, hogy megingott Zinedine Zidane-ban (…) Egy biztos, egyre több spanyol lap foglalkozik a témával.

(Kép: as.com)

A katalán Mundo Deportivo és a madridi As című sportnapilap egybehangzóan állítja, hogy a blancók elnökének nagyon nem tetszik a csapat játéka, de különösen a mentalitása.

Florentino Pérez állítólag eljutott odáig, hogy Zidane-t is felelőssé teszi, így az elkövetkezendő hetek eredményei vízválasztóak lehetnek a francia tréner jövőjét illetően. A hétvégi, listavezető Sevilla elleni derbi eredménye például máris fontos mérföldkő lehet.

Úgy hírlik, Pérez addig is elkezdte már szemügyre venni az esetleges, idény közben is mozdítható jelölteket. Így kerütl szóba José Mourinho, vagy Massimiliano Allegri, de ahogyan elsőként a Mundo Deportivo említette, Xabi Alonso is.

A korábbi kiváló középpályás és Florentino Pérez jó viszonyt ápol, még azok után is, hogy Xabi Alonsot nemrég menesztették a Castilla éléről. A most a Real Sociedad B csapatát gardírozó Alonsot Pérez karakteres, határozott elképzelésekkel rendelkező, taktikailag nagyon felkészült szakembernek tartja, akinek ha úgy alakul, szívesen felajánlaná a Real Madrid kispadját.