Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Valverde szerint a hétvégi meccs még a bajnoki versenyfutást is befolyásolhatja!

Az FC Barcelona Lionel Messivel újra a fedélzeten megkísérelheti megszerezni első idegenbeli bajnoki győzelmét a La Ligában. Az előbbi gondolatból indult ki Ernesto valverde vezetőedző is, aki a Granada elleni találkozót követően a következőképpen fogalmazott.

(Kép: marca.com)

“Eddig nem értünk el jó eredményeket idegenben. Ez pedig még sokba is kerülhet nekünk. Gondolok itt arra, hogy egy bajnokság végkimenetelét is befolyásolhatják az olyan eredmények, amelyeket az Osasuna vagy a Granada otthonában elér egy csapat.”  – Kezdte Valverde.

“Ezek olyan találkozók, melyeken nem hibázhatsz, különösen akkor, ha a riválisaid sem teszik meg ezt a szívességet.” – Folytatta a katalánok trénere, majd részletesebben elemezte az ellenfelet is.

“A Granada veszélyes csapat. Újoncként már két győzelmet is aratott. Ez hatalmas lökést adhat egy feljutó csapatnak. Jó formában vannak, lendületesen futballoznak, és a lelkesedésükkel sem lesz probléma.” – Summázott Valverde, aki saját csapatára annyira tért ki, hogy értékelte Ousmane Dembélé és Lionel Messi visszatérését.

“Meglátjuk Dembélé milyen állapotban lesz a meccs napjára. Sokan foglalkoznak azzal, hogy Fati kiszorul a visszatérésével a csapatból. Ezt még korai taglalni. Messi? végre velünk edzhet. Minél több játékidőre van szüksége, hogy visszanyerje formáját. Reméljük ez mielőbb sikerül neki, és hozzásegít minket a jobb eredmények eléréséhez.” – Így Valverde.

A Granada – Barca találkozót 21.00-tól a Spíler 2 élőben közvetíti!