Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: a klublegenda a fiatalokat dicsérte

Az FC Barcelona idei szezonrajtja kapcsán a napokban a katalán óriás egykori legendás futballistája, a jelenleg Katarban edzősködő Xavi is megosztotta véleményét…

A Marcának adott interjújában Xavi több dologra is kitért, első sorban a Barcelona fiatal meghatározó játékosait méltatta, természetesen őt is valósággal lenyűgözte a tinédzser Ansu Fati berobbanása:

“Hihetetlenül nagy meglepetés az eddigi játéka. Mindössze tizenhat éves, de remek döntéseket hoz a pályán. Nehéz szavakat találni a teljesítményére.”

Továbbá a sokak által az utódjának kikiáltott Frenkie de Jong eddigi teljesítményét is értékelte:

“Minden megvan benne, ami kell, és a legfontosabb, hogy a csapat érdekeit tartja szem előtt. Meggyőződésem, hogy az elkövetkezendő időszakban a Barcelona meghatározó futballistája lesz. De ne feledkezzünk meg Arthurról és Rakiticről sem. A középpálya nagyon erős, minden adott ahhoz, hogy a csapat uralja a mérkőzéseket.”

A Barca-szurkolók többsége mielőbb, akár már azonnal (?) várná vissza edzőként az egykori legendás játékost, aki a tervei értelmében néhány éven belül mindenképpen vissza szeretne térni a katalánokhoz…