Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: hosszabbíthat a „Farkasok” portugál sztárja

A Premier League-be 2018-ban feljutó Wolverhampton pocsékul kezdte az idei szezont, bár legalább elvergődött az Európa-liga csoportköréig. Igaz, legutóbb már ott is vereséget szenvedtek hazai pályán, a portugál Braga ellen. A sikertelenség dacára mégis igyekeznek a csapat együtt tartásán.

Az angol bajnokságban utolsó Watfordhoz hasonlóan a Wolves is pocsékul kezdett, miközben tavaly mind a két gárda a mezőny legüdébb színfoltjaihoz tartozott. Különösen igaz volt ez, az akkor még újoncnak számító „Farkasokra”, akik a jelentős mennyiségű portugál légióssal megerősítve hoztak stílusos focit a PL-be. A Nuno Espírito Santo edzette gárda egyik legfontosabb alapembere nem más, mint a már-már veteránnak számító Joao Moutinho.

A 33 esztendős középpályás tavaly érkezett a Monacotól, azonban csak 2020-ig kötelezte el magát a Molineux Stadiumba. Azonban a vezetőség a menedzserrel hatalmas egyetértésben már azon dolgozik, hogy milyem kedvező feltételekkel hosszabbítsák meg Moutinho, idény végén lejáró kontraktusát további két szezonnal.

Az Európa-bajnok játékos a mostani szezonban már tizenkét tétmeccsnél jár a Wolverhamptonban, és öt gólpasszt íratott fel a neve mellé.