Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Így reagált Zidane az edzőváltásra!

Vasárnap este (21:00, Tv: Spíler 2) a Real Madrid a Sevilla otthonában játssza a La Liga ötödik fordulójának nagy rangadóját. A listavezető elleni derbi előtt Zinedine Zidane megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, amelynek voltak részei, amikor igencsak elkanyarodtak a találkozótól.

(Kép: as.com)

A francia trénert ugyanis megkérdezték arról is, hogy mit szól a távozásáról szóló híresztelésekhez. “Tudom, hogy a sajtó a távozásomról ír, de erős maradok. Megtanultam már, és talán bizonyítottam is, hogy a kemény munka híve vagyok, és a lehető legvégsőbb pillanatig kitartok.” – Kezdte ide vonatkozó gondolatmenetét Zidane.

“Nem gondolok a távozásra. Most csak az lebeg előttem, hogy a Sevilla ellen győzni tudjunk. Tudom, hogy sokan azért is vannak itt, hogy a távozásomról beszéljünk. Azért jöttem vissza, hogy részese legyek egy új projektnek. Itt vagyok, nem fogom feladni, hiszen szeretném, ha elérnénk a kitűzött célokat.” – Folytatta Zidane, aki kitért ara is, hogy mit gondol arról, hogy a sajtóban már az utódlása is téma.

“Nem zavar, hogy mondjuk José Mourinhóról írnak. Nem foglalkoztatnak a hírek, így teljesen lényegtelen, hogy elolvasom e őket, vagy sem. Egy biztos, a Real Madridnál egy meccset elveszítesz, minden megváltozik körülötted.”