Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb sztárra vetheti ki a hálóját a Real Madrid – sajtóhír

Spanyol médiainformációk szerint a Real Madrid csapata belátható időn belül egy vérbeli gólgyárost szeretne leigazolni a legutóbbi világbajnokság gólkirálya személyében…

A Don Balón információi szerint a Real Madrid vezérkara jövő nyáron megpróbálhatja megszerezni a Tottenham és az angol válogatott támadóját, Harry Kane-t, tehát nem a dán karmester, Christian Eriksen az egyetlen játékos, akit kiszemeltek a “blancók” az Észak-londoni gárda soraiból.

A Spurst utánpótlás kora óta erősítő 26 esztendős támadó nem először szerepel a sajtóban a Real radarján, ám eddig valamennyi transzfer-időszakban hűséges volt jelenlegi kenyéradójához, melyhez jelen állás szerint még mindig 2024. június 30-ig köti élő szerződés.

A tavalyi szezon során minden sorozatot figyelembe véve 40 találkozón 24 gólt szerző támadó a mostani évadot is remek formában kezdte, hiszen első öt fellépésén ötször volt eredményes a Tottenham színeiben, miközben az angol válogatott szeptemberi Eb-selejtezői Bulgária és Koszovó ellen együttesen négyszer talált be.

Nagy kérdés lehet azonban, hogy a több sebből vérző madridiak számára, valóban Kane lehet-e a hiányzó láncszem, vagy Hazard-hoz hasonlóan egy másik, PL-ben ünnepelt sztár sem fogja tudni megváltani a világot a “királyi gárdánál”…