Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videó: így bukott újra fontos pontokat az Atlético!

Hiába állt fel bombaerős kezdőcsapattal az Atlético Madrid a Celta Vigo ellenében, a fővárosi együttes újfent bizonyítékát adta annak, hogy Antoine Griezmann távozása sokat kivett a csapat minőségéből. És az az áhított bajnoki cím csak egyre ábrándosabb célnak tűnik…

Három győzelemmel kezdte a bajnokságot az Atléti, ahol újabb bajnoki címre áhítoznak minden szinten, a 2014-es nagy siker óta. A „Matracosok” szurkolói aligha szeretnének újra tizennyolc esztendőt várni a következő LaLiga elsőségre.

Az Atlético hétközi, Juventus elleni BL-döntetlen után most is csak egy pontra volt jó. A Celta, mint a topcsapatok egyik legnagyobb mumusa teljesen megérdemelten harcolt ki remit a Wanda Metropolitanoban. A madridiak játékának minőségéről rendkívül sokat elmond, hogy védőik sokkal jobb teljesítményt produkáltak, mint a támadók. Igaz, a Celta kapusa, Rubén Blanco a védéseivel néha tényleg pontokat mentett. Bár sokan kétkedtek, a Tottenhamtől érkezett Kieran Trippier ma az Atléti egyik legjobbja volt, a jövőben akár még igazi frontember is lehet.

A gólnélküli döntetlen teljesen igazságos végeredmény, azonban a forduló végére a Simeone-gárda jócskán visszaeshet a jelenleg elfoglalt második helyéről.

Atlético Madrid – Celta Vigo 0:0 (0:0)
G.: – ill. –

A meccs összefoglalója:

https://www.youtube.com/watch?v=lAZbaQRaJzA