Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo: “Az emberek hülyék…”

Az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája mérkőzés legvégén mutogatott a szurkolók felé a portugál zseni, amelyre most magyarázatot is adott.


A Juventus 2-2-es döntetlent ért el az Atleti ellenében, ahol a találkozó hajrájában Cristiano Ronaldo nagy lehetőséget szalasztott el, a “matracosok” szurkolóinak nagy örömére, akikkel korántsem ápol jó viszonyt a portugál. Az ötszörös aranylabdás játékos pedig bemutatott nekik, most erre adott magyarázatot, a Hellas Verona elleni győzelem után.

Az emberek túl sokat beszélnek, ennyi az egész. Az emberek hülyék, és emellett még túl sokat is beszélnek, teljesen feleslegesen – válaszolta Cristiano Ronaldo, a Sky Sports újságírójának kérdésére.

A 34 éves támadó elmondta még azt is, hogy nincsen semmi gond a hétvégi bajnoki mérkőzés eredményével, elérték a céljukat, ami ilyenkor teljesen normális.

A lényeg, hogy győztünk. A Bajnokok Ligája mérkőzés után fáradtak voltunk, ami teljesen normális a sok utazás, és egy intenzív találkozó után. Mindezek ellenére elértünk a célunkat, azaz begyűjtöttük a három pontot”mondta a portugál klasszis.