Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lampard szerint jobbak voltak a Liverpoolnál

Mint ismert, tegnap a Liverpool 2-1-re győzni tudott a Stamford Bridge-en. A találkozóról a “kékek” trénere is elmondta álláspontját.


Frank Lampard szerint a Chelsea jobban játszott, mint a Liverpool, és legalább egy döntetlent megérdemelt volna a csapata. Mindezek tudatában is elégedett együttese teljesítményével, és szerinte nem hiába tapsolták meg őket a szurkolóik a vereség ellenére. A betlije miatt a Chelsea jelenleg 8 ponttal áll a tabellán 6 fordulót követően, ráadásul Frank Lampard lett az első tréner a Stamford Bridge-en, aki az első négy hazai mérkőzése közül egyet sem tudott megnyerni.

“A mutatott teljesítményt tekintve mi voltunk a jobb csapat. Nagyobb energiával és lelkesebben játszottunk. A szurkolók ezért is tapsoltak meg minket a mérkőzés végén, most pedig előre kell néznünk. Szeretném azt hinni, hogy talán majd a mi javunkra is születik néhány hasonló ítélet, de Mason valóban lesen helyezkedett. Persze szomorú, hogy már megünnepeltük a találatot, de ha valóban helyes döntéseket akarunk, akkor ezt el kell viselnünk. Ez az ítélet megváltoztatta az atmoszférát a pályán, és egy kicsit visszaestünk, de azon a ponton megérdemeltük volna, hogy egyenlítsünk. Nincs még hazai győzelmünk, de ezen változtatni akarunk. Ha pedig továbbra is így játszunk, akkor hiszem, hogy sikerülni fog. Sok fiatal játékos került most be a csapatba, és két olyan csatár is távozott, akik tavaly fontos szerepet töltöttek be” – mondta az elvesztett rangadót követően a 41 éves szakember.